Μενού Κλείσιμο

ERASMUS + “Παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές στις γραφικές τέχνες, ζωγραφική και εκτύπωση” – Ρουμανία 2021-2022


Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών παρουσίασε στο αμφιθέατρο του σχολείου (1ου ΕΠΑΛ Χίου), το πρόγραμμα Erasmus+ που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022 στη Ρουμανία με τίτλο: Παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές στις γραφικές τέχνες, ζωγραφική και εκτύπωση.   

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 16 μαθητές με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κα.Γεροντέλη και κα.Σούτου, και συνοδούς τις καθηγήτριες κα Σκαρλή Ε και Σκορδά Δ., οι οποίες περιέγραψαν όλες τις δραστηριότητες και τις δεξιότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος. Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκαν στους συμμετέχοντες μαθητές, πιστοποιητικά παρακολούθησης του προγράμματος Erasmus+

από τους: Αντιδήμαρχο παιδείας κ.Νίκο Ξυλά, Πρόεδρο σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.ΛεωνίδαΚωστάλα, Διευθυντή του 1ουΕπαλ Χίου κ.Κωνστ. Βούκουνα, Διευθυντή των εργαστηρίων ΕΚ κ.ΣτρατήΜπενοβία, πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης κ.Αιμιλιανό Ευαγγελινό και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης του Δημάρχου κ.Κωνστ. Χατζησταμάτη, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.